Forside

Fra Enneawiki
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen til EnneaWikiVi har med denne "Wiki" samlet interessant viden om Enneagrammet for både nye og gamle Enneagram-interesserede.

Der er ikke tale om en lærebog i Enneagrammet, men et bidrag fra Enneagramforeningens brugere. Indholdet vil derfor afspejle brugerens syn på og tolkning af de forskellige elementer i Enneagrammets forunderlige verden.
Wikien er tænkt som en "værktøjskasse" (sandkasse), hvor du kan teste og udfordre din forståelse af værktøjet = Enneagrammet og hvor du også kan supplere eller udfordre andre på deres tolkning.

Finder du oplysninger og information, som du mener skal korrigeres er du meget velkommen til at rette (det er faktisk formålet med en Wiki). På den måde vil vi til stadighed opleve en forædling af de informationer du finder her.
PS. Har du ikke selv mod på at korrigere eller tilføje er du velkommen til at sende en besked til Enneagramforeningen.

Du er velkommen til at læse, kopiere, citere og bidrage i det omfang, du ønsker det. For at kunne bidrage til indholdet bør du dog først oprette dig som bruger. (øverst til højre)
Se Guide


For en ordens skyld skal det understreges;

  1. det er ikke tilladt at sabotere, ødelægge eller bevidst fejlbehæfte indholdet på dette site, og
  2. det er ikke tilladt at indskrive materiale med tredjeparts ophavsret.
  3. det ikke tilladt at annoncere/reklamere
  4. Materialet du finder i denne wiki bygger på wiki-brugernes egen viden og input og kan derfor ikke opfattes som et udtryk for en officiel tolkning eller formidling fra IEA-Danmark. Der er heller ikke nødvendigvis garanti for at alle indlæg er 100% korrekt.Husk at melde dig ind i Enneagramforeningen


Denne "Wiki" er bygget på samme system som Wikipedia, som du måske kender.
Se brugervejledningen for oplysninger om brugen af wikiprogrammellet.